Pisa - ved det skjeve tårnet

Vi var i Pisa kun noen få timer. Vi kjørte direkte fra Hotel Margherita i Quercianella til Pisa. En avstand på 37 km. Vi rakk kun å se det skjeve tårnet. Jeg ble spesielt imponert over den herlige lyse, hvite fargen på byggene.Vi var ikke inne i tårnet. Det var altfor stor pågang av turister.


Detaljene på bygningene her var imponerende.Vi hadde igjen en nydelig dag med fint vær, fryd for øyet og morsomme opplevelser.


Det skjeve tårnet så ut som en kake. Og her er det lov til å ha det litt gøy. 

Vi fikk handlet unna i souvenir-sjappene av oljer, oljeflasker, pisa-skulpturer og litt annet.Her sitter vi ved en restaurant med tårnet i bakgrunnen. Det var ganske dyrt å spise her, og altfor mye mennesker etter vår smak. Også selgere av mange slag. Så vi ønsket ikke være her så lenge.  Så etter litt mat bar det videre ca 25 min med bil til Lucca, en by som lå i fjellene der alpene begynner. Jeg var spent på å se hvor vi skulle være nå i to netter. Jeg krysset fingrene om at det ville bli helt topp. Dette var nemlig den store overraskelsen på turen da de andre trodde vi skulle bo på en ny campingplass som ikke så så bra ut på google earth. Alle stedene vi skulle til ble bestilt på Booking.com, bortsett fra Andys i Firenze. Vi googlet stedene for å være sikre på at vi kom til trivelige plasser.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits