Quercianella - Hotel Margherita

Etter en natt i en kald husvogn på campignplass skulle vi videre nord til et luksushotell  i Quercianella. Den lekre stranda i Grosseto ble erstattet med klipper og molo. Men det gjorde ingenting. Hotellet var magisk og her burde vi vært et par dager. Ferdinand fikk seg to norske lekekamerater og hadde sin beste tid så langt denne ferien. Han hadde ikke vært i bassenget på to dager nå etter han falt i vannet. Men disse badeglade jentene klarte til slutt å få han uti. Heldigvis, for det var for varmt til å ikke ta seg en dukkert. Bassenget på dette hotellet ble pumpet opp rett fra sjøen og dette var da naturligvis sjøvann.Dette hotellet var enestående og vertskapet og hele besetningen på hotellet snakket flytende engelsk. Det kostet litt å bo her, men det var det verd. Det var litt dyrt å spise middag her også. 311 euro kom det totale beløpet på for alle fem med middag. Sammenlignet med norske priser er det jo billigt, men vi var i et land som sliter økonomisk. Men Toscana er et attraktivt reisemål, så her er det dyrere enn f.eks. Umbria og Abruzzi.Her koste vi oss et helt døgn.


Hotellet var rensligt og flott. Utsikten var unik. Vi hadde suite med den største og beste balkongen. Sikkert det største rommet også.Jentene badet i sjøen. Her var det bølger som slo mot klippene.De prøvde å ligge ute på steinene, men da måtte de klore seg fast så de ikke ble tatt av bølgene. Her er det en liten gutt som sniffer...


....nei, det er ikke hva det ser ut;-). Det er rett og slett marengs som er smuldret opp:-).Gutten har funnet frem baderingen igjen.


Dette hotellet hadde eget barnebasseng. Helt ypperlig for en liten badekar.Kongen i vannet igjen.

På klare dager så man øyene Gorgona og Capraia.

Her var vår balkong.

Her er vi på en liten tur inn til sentrum. Det var 10 min unna med bil.


Vi fikk aldri nok av den italienske isen.


Jentene ville shoppe litt. Her var det kun merkebutikker, så her var det dyrt.

 


Her står vi utenfor byens slott.


På vei hjem igjen.Kveld. Klokken er 19.30 og vi er klare for middag.


Her skulle vi spise.


Jentene skulle bare ta noen tøysebilder først.Foringstid.Fotografen Helle.


Turneren Amalie.Så var det å ta farvell med sin nye venninne. Og farvell til et fantastisk opphold på Hotel Margherita.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits