Grosseto marina - vestkysten av Italia

Hvor ferierer Italienerne selv? Jo, hvis de ikke er på kykladene så er de på Grosseto Marina. Her ligger det noen perler av campingplasser på rekke og rad. Vi var innom Le Marze et døgn i en såkalt husvogn. De lokket med at denne husvognen var for fem personer, men der lurte de oss litt. De skrev i mailen at de hadde en sofa i oppholdsrommet, men den var lun på toppen 50 cm bred og hard som tregolvet på verandaen min, så jeg la meg til slutt hos gutten og gubben i det ene soverommet. Sengen var ikke altfor bred, men jeg sov bedre her.

Ellers var campingplassen noe av det flotteste jeg har sett. Den hadde alt; svømmebasseng, klatrepark, hundebane, hundestrand, bar, restaurant, supermarked. Og stranda var en vakker syden strand. Kritthvit sand så langt øyet kunne se. Og da vi kjørte fra Grosetto marina kom vi til en by jeg ikke husker navnet på. Her lå det sandmoloer som bandt landskap sammen. Den lille byen ved sjøen var nydelig. Må ha den på hukommelsen, så kanskje jeg kan besøke den en vakker dag. Vi stoppet nemlig aldri her på denne turen vår.


Husvogna vår:-). Vi tørker håndkleene våre etter et deilig bad i sjøen med masse bølger.


Kulern før vi skal bestille pizza og rusle en tur.


Denne bistroen lå ved vannet og spilte tipp topp amerikansk pop musikk. Bare synd det var helt tomt her. Men det var fullt her om dagen.Helle og jeg tar en kveldstur ned til stranda for å ta noen bilder. 


Jeg fikk kjeøpt meg noen slipperser på supermarkedet for 7 euro.Vannet var ganske kaldt. Tipper det var en 19-20 grader i vannet. Follonica golfen.
Helles shiluett.


På vei tilbake fra stranda.

Amalie ble syk siste natt i Bolsena. Hun slappet av et døgn, og sengen i husvogna var god og ha da den endelig ble ledig for oss kl. 17.00.


Kjøkkenet vårt.


Soverom nr to. Ca 600,- betalte vi for denne husvognen med to bad for en natt.


Denne klatreparken kostet det hele 80,- å bryne seg på.Ferdinand koste seg på lekeplassen.

Dette var Grosseto marina. En plass jeg gjerne drar tilbake til med familie og for sole- og badeferie.

Absolutt å anbefale. Ligger ganske langt syd i Toscana. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits