5 års bryllupsdag i Bolsena.

Vi giftet oss 21. juni på en idyllisk vingård blant oliven- og kiwitrær. Det var en solskinnsdag mad mange inntrykk. 5 år etter er vi her igjen. På vakre Riserva Montebello. I år bodde vi på hovedhuset. Det var deilig, for da var det kort vei til restauranten. Vi betalte ca 6.000,- for 3 dager med frokost, middag (vin og drikke til maten), og 1 lunsj, + litt prosecco og annet drikke på dagtid. Vi var fem personer og okkuperte 2 soverom. Vertskapet serverte oss forfriskninger ved poolen og vi fikk kake på bryllupsdagen. Så alt-i-alt var det et meget billig opphold, synes jeg. 

Bolsenasjøen er verdens største vulkanske innsjø (370 000 år gammel) og ligger 305 m over havet. Ved sjøen finner du blant annet den idylliske lille landsbyen Bolsena som er en gammel etruskerlandsby. Her finner du gamlebyen i stein som er verd å besøke. Her hadde vi fingermat (lunsj) under vielsenn. Vi var tilbake der for å handle litt i baren ved piazzaen, de som stelt i stand maten til oss for fem år siden. Det var en opplevelse å se dem igjen og være tilbake. Peri og jeg har nå et ønske å dra tilbake hit hvert år, så får vi se om vi får det til. 


Hovedhuset. De to vinduene til venstre i andre etg var våre rom:-)

 


Og her står jentene under vårt andre vindu. (Badet). 21. juni. Hmmm.... var det ikke vi som skulle stått her da;-) Her tok vi nemlig bryllupsbilder for fem år siden.


Guttungen og jeg:-)Her koser Amalie seg med lunsj.


2 ganger gikk jentene ned til Bolsenasjøen for å bade i delig ferskvann. 2 km å gå ned var det.


Peri likte seg i skyggen, og det gjorde guttungen også innimellom. Særlig når han tok en siesta.Her sitter det noen tyskere utenfor baren i piazzaen i Bolsenas gamleby. Jeg gikk inn å fikk prøvesmake på prosecco og rosévin samt olivenolje. Da fikk jeg også fylt opp kofferten litt:-)


Bolsenas trange gater.


Riserva Montebello har tre utleie hus på gården. Alle med hvert sitt basseng. Ved dette huset bodde vi under bryllupet vårt. Når vi var der nå, snublet Ferdinand uti og jeg var livredderen. Her får han litt trøst av pappa. Han ble litt sjokkert og var ikke uti et basseng eller sjø på flere dager.Her forklarer han pappa hvordan han svømte under vann. ;-)Under bryllupsdagsmiddagen på kvelden fikk vi gaver av jentene.....Bryllupsdagskaken. En typisk italiensk kake. Det er de ikke så gode på.Her er vi samlet hele gjengen.


Marco er innehaveren på Riserva Montebello. Og akkurat denne natten var det fullmåne.

Tre nydelige dager hadde vi her. Legger inn noen bilder senere av utfluktene vi hadde herfra. Det er nemlig kort avstand til mange severdigheter fra Bolsena.

Ha en strålende mandag!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits