Italia ferie 2013 - 1. natt i Bergamo

Vi har nylig kommet hjem fra vår ferie som denne sommeren gikk til Italia. Italia er mitt land nr 1. Og dette landet kommer jeg nok til å vende tilbake til igjen og igjen. Dette er den beste ferien min når det gjelder opplevelser noensinne. Jeg hadde også med meg min familie og tantebarn, som gjør at vi har noe vi kan snakke om i årevis. Det skumleste som skjedde var da minstemann falt i bassenget og jeg hoppet etter. Heldigvis slapp vi unna med skrekken og Ferdinand ville ikke bade på flere dager, og mobilen gikk dundas. Det beste som skjedde var at vi fikk feire fem års bryllupsdagen vår på vingården i Bolsena, samme sted som vi giftet oss. Vi ønsker å komme hit hvert år, så får vi se hva lommeboken sier. Dette var ingen billig ferie. Den kostet oss nok tilsammen 50.000,- for disse 14 dagene, men det var det absolutt verd. Jeg legger inn bilder etter byene og stedene vi besøkte. Her er første natt: Bergamo. Vi fikk dessverre ikke sett så mye her fordi det ble en del forsinkelser og vi klarte ikke å ankomme hotellet før 21.30 på kvelden. Grunnen var at vi måtte kjøpe bilsete da det ikke var å få leid uten forhåndsavtale. Vi reiste med en gang vi hadde spist frokost. Heldigvis hadde vi lagt oss inn på My room center som er et center og eier av 20 rom i Bergamo. Her bor man billig med veldig god service. Vi ringte dem på hjemveien og spurte om de kunne fikse et rom for oss fem i to dager. De hadde helt fullt, men klarte å hjelpe oss allikevel. Og kun for 80 euro natta. Da snakker vi små leiligheter med litt frokost.

 

Jentene var så glade da de fikk rommet med dobbeltseng. Ferdinand delte denne entusiasmen:-)Vi hadde hver vår seng og Ferdinand fikk barneseng:-)Guttungen elsket den italienske frokosten som for det meste bestod i søtt.


Frokost før vi setter kursen mot Firenze.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits