Trenger modeller...

Snart påske og jeg er redd for å ha for lite å gjøre i påsken. Skal male bad, men jeg tror ikke det er nok til å sysselsette meg hele påsken. Og etter å ha gått å hanglet med sykdom i ca 2 uker er jeg klar til å være kreativ igjen.

Jeg skal ta noen fotoshoots og trenger en modell, altså ei jente med lyst hår, i midten av 20 årene til fotoshoot. Jenta må ha naturlig lyst hår, være naturlig pen og bruke str small til medium. Vet du om ei, så ta kontakt. Gjerne sende bilder til gro-bente@skagerrakmedia.no . Fotoshooten er neste vinter, men prosessen med å finne den riktige starter nå.

 

Foruten det er jeg også villig til å gi bort en fotoshoot av én person som ønsker bilder av seg selv med påske-naturen som en vakker bakgrunn. GJERNE med hund eller et annet kjæledyr, men dette er ikke noe must. Bildene må jeg også kunne bruke til selvpromotering. Denne personen vil få bildene på en minnepenn. Eneste kriterier jeg stiller her er at modellen må kunne stille opp på Nøtterøy 1. april. Her ønsker jeg et raskt svar. Send meg svar på FB eller gro-bente@skagerrakmedia.no

Trekningen vil bli foretatt mandag 25. mars.

 

Da vil jeg gjerne få ønske alle bloggere og mine blogglesere en riktig god påske!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits