Huff som tiden flyr. ..

Her er noen bilder fra gutten min fra dåpen til nå.


Dåpen min den 6. desember 2010.Her ligger jeg og koser meg litt. Jeg brukte aldri smukk, men mamma trodde vel kanskje det kunne hjelpe å få meg til å sovne... haha, der tok hun jammen feil.Her sitter jeg i skittentøys kurven til mamma.

Påsken 2011. 2 år siden. Strømstad SPA hotel. Se jeg kan stå på alle fire.1 års dagen min. På fanget til storesøs. 9. august 2011.


Sommeren 2011.


Påsken i fjor, 2012. (Akkurat 1 år siden). Mamma må nok ta noen påskebilder i år også. Vi skal ingen steder i år. Vi skal kanskje pusse opp badet.En liten trøtt pjokk sitter under bordet på Svenner Fyr og leker.
Her er lille meg, gullgutten i familien, snart 2 år, og nyklippet av mamma. Første dag i barnehagen etter sommerferie. Også var jeg her helt lys i luggen.Jeg er en lien cowboy som skal feire min 2 årsdag.Høsten 2012. Sitter på rommet og tar en trall.

Høsten 2012. På søndagstur til Slottsfjellet.Selv om jeg snakker rent og pent er jeg bare 2 år. Jeg er gutt. Jeg er folk.1. juledag 2012.Guttens første møte med et stjerneskudd.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits