ØNSKER IKKE ANNONSER PÅ MIN BLOGG

Er det noen som vet hvordan man kan fjerne uønskede annonser på bloggen sin? Er ikke helt fornøyd med å få masse kjafs som Storebrands forsikrings stygge annonse klæsja rett under bilder jeg har tatt. Skjønner at de vil annonsere overalt og dette er fine steder for snikreklame. Men jessus ! - hadde de enda vært fine annonser.... De er jo nå ikke det, dessverre.

Så Storebrand: Jeg har en utfordring til dere. La bloggerne prøve seg på en liten annonselaging! En konkuransen som kan gå ut på at Storebrand skal få en ansiktsløfting. I annonsen må det være minimum et bilde, en tekst dere kommer med + logoen. Str også må opplyses. Hva sier dere???

2 kommentarer

Når du godtok retningslinjene, ved opprettelse av bloggen godtok du også at de får lov å publisere reklamen, og at du ikke kan fjerne den. Blogg.no krever 2500kr i måneden (ja, du leste riktig) for at du skal få lov å ta den bort. Finner de ut at du fjerner den uten deres tillatelse, sperrer de bloggen din. De gjorde det med min for noen dager siden.. Måtte legge på plass tullet, før de åpnet den igjen. Men nå har ikke jeg "sidebar" - kolonnen med profilinfo, kategori og slikt, så da synes hvertfall ikke den hersens rumpe-reklamen.. :/

sveitserhussjarme

19.03.2013 kl.20:54

Cathrine @ crazybeautifuldesig: Ok. Men allikevel burde dem gå med på en konkurranse. Annonsene trenger jo ikke være så triste og kjedelige;-)

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits