Fotoopptak på Moutmarka

I går hadde jeg en fotoshoot på Moutmarka på Tjøme. Den første i denne serien. Jeg ønsker ikke fortelle så mye om denne fotoshooten og idéen enda. Det er et prosjekt som kommer til å gå over ett eller to år, ettersom årstidene spiller en viktig rolle her. Men det jeg kan si er at vi hadde det veldig gøy.Modellen heter Maria og hun var rett og slett helt perfekt til dette shootet.

Moutmarka var helt perfekt for fotoshooten. Heldigvis hadde det kommet litt ekstra snø, så bildene fikk det riktige uttrykket.Kulda bet litt så fort solen forsvant. Men da varmet det godt med Jannicke Romøren Eriksen sine vakre pelskåper/jakker.

Lyset er ubeskrivelig vakker på denne tiden og det er lurt å ta med seg kameraet ut å knipse.Solen går ned i 18.30-tiden. Himmelen og modellen er like vakre. For meg vare dette kjempegøy å gjøre.Neste fotoshoot blir i april. Ser allerede frem til det.Siste bilde jeg legger inn i kveld. Vanskelig å velge, for jeg synes jeg fikk så utrolig fine bilder i går.

 

Fra nå av begynner jeg med fotografering av barn, familie og konfirmanter, Bare å ta kontakt:-)

5 kommentarer

rebeccamdb

18.03.2013 kl.21:18

Fine bilder! :)

Rolf Einar Hansen

19.03.2013 kl.06:03

Bildene dine var utrolig vakre. Som du sier er Moutmarka er et veldig fin sted for fotografering pga- det helt spesielle lyset og energien som finnes der. Modellen var jo også veldig vakker øg det er jo plaggene fra Jannicke også. Så mye vakkert på en gang MÅ nesten bli bra sålenge fotografen en veldig dyktig. Lykke til videre, jeg gleder meg til å se fortsettelsen på serien din.

sveitserhussjarme

19.03.2013 kl.08:36

Rolf Einar Hansen: Tusen takk, Rolf:-) Setter veldig pris på dein hyggelige tilbakemelding. Vi hadde det kjempegøy under fotoshooten, og jeg gleder meg allerede til neste:-) Ha en fin påske:-)

sveitserhussjarme

19.03.2013 kl.08:37

rebeccamdb: Tusen takk, Rebecca:-) Dette var gøy"!

sveitserhussjarme

19.03.2013 kl.08:59

sveitserhussjarme: Glemte å si dette: Maria har aldri vært med på noe som dette før. Hun har aldri stått sånn foran et kamera på en fotoshoot. Det er det som er så flott med det hele. Det uskyldige uttrykket:-)

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits