Antibiotika/operasjon vs. fotsoneterapeut

I dag fikk vi svaret. Siden vår lille gutt var to måneder har jeg gått til fotsoneterapeut med han av ulike årsaker ettersom han slet med litt av hvert. Nå er gutten min 2,5 år og har vært et øre-nese-halsbarn i 1,5 år. Han slet med infeksjoner og klarte ikke å bli frisk igjen. Han var stort sett syk hele tiden. Leger proppet han med antibiotika. Jeg er i mot antibiotika siden det gjør så mye skader på immunforsvaret.  Det ble snakk om operasjon. Min mormor ble sengeliggende og fikk en liten hjerneskade etter en neseoperasjon, så dette satt veldig langt inne hos meg.

Jeg begynte å gå til fotsoneterapeut, Terje Varpe med han. I 2011 var vi der to ganger, før jul i 2012 var vi der fire ganger. Gutten digget terapeuten, han kjente nok at dette gjorde underverker. En dyktig terapeut som er kjent i Norden. Varpe kunne fortelle oss at antibiotika aldri har hjulpet mot infeksjoner. Den tar overflaten, men fjerner ikke bakterien i dybden. Ergo var det naturlig å bli syk etter to uker igjen. Og det var nettopp dette vi erfarte. Så det han sa var at det er naturlig å bli syk, det blir man sterk av. Men han skulle rydde opp i skaden antibiotikaen hadde gjort, som var at kroppen til gutten vår skulle lære seg å bli frisk av seg selv. Han hadde en mandel på 4 mm bak i nesen som gjorde at gutten slet med å puste/snorke om natten, sov ikke nok osv. Fire ganger hos terapeuten var det som skulle til, og det var det verd. Mandelen er borte, gutten vår klarer å bli frisk etter en influensa. Det kan sikkert vært synsinger og andre meninger der ute. Men jeg er ikke i tvil. Jeg har sett hvordan gutten min har blitt frisk uten sterke medisiner og operasjon.
2 kommentarer

hestvold.blogg.no

31.01.2013 kl.13:54

Kunne tenke meg og prøvd dette selv jeg :) All tro på dette. Har selv forsøkt akupunktur, og har troa på dette. Hvorfor gå til operasjon og masse medisiner uten å prøve andre løsninger. Morro å lese at han blei bra. Skal selv opereres nå i løpet av februar i nese/hals, er øre-nese-hals barn. Har vegra meg litt for fotsone, for jeg trodde dette var noe som gjorde vondt..

sveitserhussjarme

15.02.2013 kl.15:42

hestvold.blogg.no: Fotsone gjør ikke på langt nær så vondt som operasjon. Noen ganger må man bare operere, sånn er det. Og kan jo hende du absolutt MÅ.

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits