22. november for 8 år siden

22. november er en dag som betyr masse for meg. På denne dagen for 8 år siden skrev min mann B-post til meg for første gang. Vi møttes på nettstedet Blink (Dagbladet). 20. november året etter tok jeg han med til Riga på helgtur. Jeg fridde til han på en nydelig fiskrestaurant i gamlebyen i Riga. Forlovelsesringene brukte vi som gifteringer 3 år etter, den 21. juni 2008.

Sånn så vi ut den gang. Ganske grønne. Grønn på hverandre. Grønn på fremtiden. Grønn på det meste rundt oss, som handlet om oss.
I B-posten sto det noe om at han likte mitt utseendet og masse pent som man gjerne skriver for å imponere. Han avsluttet med: «- men du er sikkert alt for gammel for meg allikevel.» Haha. En utrolig åpen og ærlig fyr den gang som nå. Det er 5 år som skiller oss. Det er vel ikke så galt? Jeg husker jeg hodt på å ramle av stolen. Det første jeg tenkte da jeg så bildet av han var: «Neimen, der er han jo.... der er mannen i mitt liv». Jeg ble hodestups forelsket. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits