Jobben i dag...

Sitter nå på jobben og designer diverse bannere, menyer og vindusdekor. Er utrolig trøtt i dag. Hadde en dårlig start på dagen. Forsov meg en halvtime. Bedre var det ikke da E18 trafikken gikk tregt til jobben. En lastebil sto standhaftig midt i veien i sydgående retning ved Obs. Da kom jeg 15 min. for sent på jobb.

Lørdag var en fin dag. Jeg mottok lånekameraet midt kl. 9.30 med ekspress bud da kameraet jeg kjøpte hos Fotovideo måtte returneres pga at den hadde dårlig fokus fra jeg begynte å bruke det. Mest sannsynlig har fokusskiven løsnet i posten på vei til meg. Men regner med de tar ansvar og fikser dette. Men så mye greier det blir ut av sånt. Jeg mottok mitt lånekamera kun få timer før bryllupsfotograferingen av Rebekka og mannen. 2,5 timers fotosession var i gang fra kl. 12.30. Bildene blir lagt ut etter at jeg har redigert dem. Om noen få dager.

Etter dette var det middag hos et vennepar på Barkåker. Nydelig middag laget av kokken Jill. Hjortefilet med fleinsopp saus og godt med grønnsaker. Siden jeg ikke har noen bilder som passer til temaet i dag legger jeg rett og slett opp et bilde av drømmekjøkkenet mitt. Sånn vil jeg ha det:-)

2 kommentarer

hestvold.blogg.no

20.11.2012 kl.00:20

gleder oss til å se bildene :)

22.11.2012 kl.12:39

Fleinsoppsaus du liksom😄

Men det var en fin dag og god mat.

Elsker deg masse jenta mi😃

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, foto, interiør inspirasjon osv.

Kategorier

Arkiv

hits