Seydisfjordur, Island forts. dag 4Seydisfjordur var den lille bygda båten lå ved. Den var nesten litt spøkelsesaktig da det omtrendt ikke var et menneske å se her da vi vandret rundt. Det var nok mer folksomt her om sommeren.

Vi gikk rundt å lette etter postkasse så vi kunne poste noen kort til våre respektive der hjemme.Mens vi lette så vi mange morsomme hus. Folk er kreative.Svenskene hadde tatt sin plass i bygda.Kirken var malt lyseblå.Her sto det ingen henvisning til postkontoret, så da var det bare å fortsette å lete...Hvor finner man et postkontor?... Ingen som vet...Etter å ha lett en stund fant vi en postkasse. Og det verste var at da vi kom tilbake til båten hang det en fin og rød postkasse på veggen rett ved inngangen til båten. Juble! Bra jobba!Musikklokale var det fineste bygget her, synes jeg.

Dag 4 var over. Vi gledet oss til nok en dag på Island. Navnet fikk landet fordi han som kom dit først ville skremme bort folk for ikke å komme etter han. Han ville ha det for seg selv:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits