Færøyene - Dag 3

Klokken 05.00 mandag morgen ankom vi Thorshavn på Færøyene.Vår utferd startet kl 07.00.Europas minste hovedstad. Muligens verdens minste hovedstad? Kun 20.000 innbyggere. Færøyene har totalt 48.000 innbyggere.Jeg forelsket meg helt i dette ville landskapet som lå grønt og pent rett ved golfstrømmen.Her er vi ved den lille landsbyen Eidi.Bildene taler for seg selv. Det var rett og slett så vakkert her at jeg kunne tenkt meg å flytte hit. I hvertfall for et år.

Om sommeren blir det sjelden varmere enn 20 grader her, og om vinteren blir det ikke kaldere enn -5 grader. Passer helt ypperlig.Vi kjørte til en liten bygd som het Gjorv.Her var det ingen siden dette kun var en sommer bygd, og vi var her på høsten.

Dette koselige sommerhuset eies av en dansk skipsreder. Han pleier å steke vafler til naboer og turister om sommeren.Det fine med Færøyene er at det ikke er noen forskjell utad på rike og vanlige.

4 timer var snart gått og vi måtte reise hjemover mot båten. Klokken 12.00 skulle vi selie videre mot Island.

Vi fikk mange nye og positive inntrykk av Færøyene. Hvis jeg aldri får bo her vil jeg ihvertfall reise tilbake hit. Dette var en opplevelse jeg sent vil glemme.

4 kommentarer

Shayla Cat Ly Huynh

08.10.2012 kl.19:15

Fin blogg! Blir glad om du kommenter tilbake!

Randomjenta

08.10.2012 kl.22:18

Så utrolig spennende! Ikke så ofte en hører om folk som stikker innom Færøyene :) Men det ser jo så utrolig spennende og flott ut der! En eller annen gang håper jeg at jeg får tatt turen!

sveitserhussjarme

09.10.2012 kl.09:23

Randomjenta: Ja, det var kjempefint der og anbefales på det sterkeste!

sveitserhussjarme

09.10.2012 kl.09:24

Shayla Cat Ly Huynh: Takk skal du ha.-)

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits