I vikingenes fotspor - Dag 2

Opp til en nydelig frokost og sightseeing på båten. Her skulle alle krinker og kroker gjennomforskes. Jeg trodde nok på forhånd at båten var større. Men samtidig var det helt greit at den ikke var det. Tiden gikk så fort uansett, og da ble det ikke altfor langt å gå overalt.

Vi koste oss med litt diverse bl.a solarium.Taxfree butikken var åpen noen timer hver dag. Her fikk vi kjøpt litt julegaver.Vi ble litt skuffet da ikke svømmebassenget var åpent. (Det var stengt pga av været...altså bølgene...). Kinoen var heller ikke åpen de første dagene. Så vi lurte veldig på hva vi skulle finne på hele dag 2 på sjøen. Men vi var kreative. Det ble noen runder på treningsapparatene (hele fire dager på meg), solarium og litt bingospill:-)

Lunch with a view...For meg var det så utrolig stort å være på Atlanterhavet, så jeg satt å kikket ut av vinduet både natt og dag i håp om å få øye på hval. Ellers var det også god balsam for sjel å få sitte å titte lenge ut vinduet bare for å få stirre på et så uendelig stort hav.Klokken fem seilte vi forbi Shetlandsøyene. Og det var merkelig å se hvor glade folk ble for å se land.Vi hadde aldri opplevd maken til vind.Og verre skulle det bli etter å ha passert Shetlandsøyene.De to første nettene var ikke helt nådige med oss. Det blåste nord-vesta vind og bølgene var litt høye, men heldigvis lange. Mellombølgene ga noen smell så litt småting falt ned fra baderomshyllene. Amalie sov som en stein. Jeg satt å kikket på måneskinn og bølger.Hele tiden under seilingen fulgte vi Færøy-tid, som var en time senere enn oss.Maten var helt unik på båten. Vi var så matlei på slutten at jeg gledet meg til å komme hjem til pølser og spaghetti, og jeg som ikke er noe særlig glad i pølser...Her fikk vi servert all slags skalldyr, bacalao, paella, fisk, kjøtt av lam, okse, sau, gris, fugl og vilt, ost og kjeks osv osv...

Hehe, og tørrfisk:-)Jeg la min elsk på denne desserten, sjokolademousse.
Kloken 20.00 viste de film om Færøyene. Gjett om vi gledet oss til dag 3.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits