Cowboy ranch-bursdag

I går feiret vi min «29» årsdag og F1´s 2 årsdag. Det gjorde vi med cowboy-stil.

Kulissene var gjort om til cowboy ranch, og det skulle være gøy for hele familien.Her er det litt gavemottak fra en liten cowboy til en enda mindre cowboy.Og mens jeg sto ved gryta sendte jeg cowboy familiene rundt om på ranchen for litt lek og moro. Her foregår erteposekasting.
Gullgraving i sandkassa.Lassokast på gyngehesten.Sekkeløp.Haha...Luftgevær skyting.Hesteskokast.Og potetløp:-)

Det regnet nesten hele dagen, men det gjorde ingenting da det var varmt ute og vi satt under tak. Lekene foregikk ute, og da hadde vi opphold og egentlig et perfekt vær til et slikt arrangement.Jeg lagde en ekte Texas bønnegryte fra Georg Ranch i Texas. Oppskriften kjøpte jeg da vi var der.En herlig gjeng rundt bordet.The Fantastic Four.


Jeg måtte tenkte litt kreativt i kakeverdenen, så jeg lagde hestesko-kake, cowboy boot-kake og Broke-back-mountain-kake.Smæsh-kaken, Mexico-kaken, til Hege ble spist opp på 5 min. Den var utrolig god.Da barnebursdagen var ferdig feiret kunne vi gå over til voksen party:-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits