Planlegging til Cowboy Ranch-bursdag

18. august skal Ferdinand og jeg feire bursdag. Da har jeg fått en idé om en cowboy ranch. Det har jeg lenge ønsket å hadt og nå som jeg har fått en gutt så går jo det an. Vi har bursdag med ni dagers mellomrom, så jeg slår de to dagene like godt sammen. Jeg har laget en invitasjon som skal sendes i posten til venner og kjente med små barn. Har lyst at dette skal være en årlig tradisjon, så jeg begynner med litt få gjester, så får vi heller bygge dette opp litt etterhvert.

Her er invitasjonen. Noen har allerede fått den, mens andre får den i løpet av uken.


Side 4 og 1Side 2 og 3

Dette er noe de fleste kan arrangere. Fint med en familiedag med lek for store og små. Lekene som skal arrangeres er skikkelige cowboy leker fra gamme tid hvor de lekte med det som var tilgjengelig.

Den ene tingen vi skal gjøre er blant annet erteposekasting. Jeg har sydd erteposer og blikkboksene har jeg spart på etter fiskeboller, lappskaus og maiskolber etc.Til middag skal jeg lage bønnegryte til de voksne. Men jeg har en gammel stål-kjele som trenger en finpuss. Det er en sprekke i bunnen og rust oppi. Hvor kan jeg gå å få dette fikset? Noen som vet?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits