Min «nye» glassveranda


Jeg er strålende fornøyd med jobben mannen min har gjort med å restaurere vår glassveranda. Den holdt på å falle helt sammen, men han har lagt nytt golv, isolert vegger og fått på ny, fin panel.

Jeg har stått for interiør og stæsj. Så her tilbringer vi nå masse tid, så mye vi kan. Koseligere her enn foran tv-skjermen.

Benken kjøpte vi på Sofies Villa. Sitteputer fra Kid.Fredag ble glassverandaen innviet av nabon og meg. Da ble det litt rødvin og kjerring-prat:-)Bordet passer ikke helt inn, så her må jeg lete etter noe pent. Ellers synes jeg det rosa teppet fra Kid er helt topp. Godt og varmt i sene kvelder.Digger denne hyllen.Denne fyrstikkesken er det limt på et bilde av svigermor. En nydelig julegave fra svigerbror og konen, Grethe.Elsker denne stolen jeg fikk av min kjære mor.Denne lampen siklet jeg på en stund før jeg endelig tok meg råd til å kjøpe den på Frisk Bris på Borgheim.

Har kost meg masse her i helgen, og gleder meg til hobby- og bokkvelder fremover.

6 kommentarer

Ann Sissel

15.04.2012 kl.21:51

Ååååh! SÅ hærlig Gro Bente!!!

Ønsker meg også glassveranda, men tatt i betraktning av at vi bor i rekkeus, så skal jeg vel være fornøyd med at vi har terrasse og stor hage i stede. Ble veldig fint, og kan tenke meg at vin og kjerringsnakk passer veldig godt inn her.

Cathrines interiør

15.04.2012 kl.22:11

wow, så ufattlig flott! :) Det er virkelig min drøm å få noe sånt engang! Helt fantstisk :)) nydelige detaljer og interiør!

wendysinfamilie

15.04.2012 kl.22:15

Så fantastisk flott det har blitt :-)

sveitserhussjarme

09.10.2012 kl.09:29

wendysinfamilie: Tusen takk:-)

sveitserhussjarme

09.10.2012 kl.09:30

Cathrines interiør: Tusen takk. Jeg er kjempestolt av min glassveranda og den nyter jeg godt halve året.

sveitserhussjarme

09.10.2012 kl.09:31

Ann Sissel: Jeg har både diger veranda og hage, men nyter glassverandaen ca halve året når det er overskyet og ruskevær, og særlig på våren og høsten er det helt nydelig her ute:-)

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

41, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits