Vingård og modeller i Danmark:-)

I dag er det en litt kjip dag. Min snille, joviale og hjelpsomme onkel og fadder Håkon gikk bort i dag. R.I.P. kjære Håkon. Så dagen i dag har gått mye bort til tanker om familien på min fars side.

Visste du at det fantes vingårder/vinproduksjon i Danmark? Jeg må innrømme at jeg ikke hadde tenkt så mye på det. Skjærtorsdag var vi på badeland på vestkysten av Danmark. Like ved lå en vingård som heter Glenholm. Her kjøpte vi en lagringsvin som vi har plantet trygt i vinkjelleren. Kanskje vi tar å knekker den når danskene kommer på besøk. De var jo så hyggelige å sparte Italiensk vin til oss.

Her er vi på vei til badeland.

Langfredag var vi i frisøsalongen til Gunn i Suldrup. Slik ble resultatet da hun klipte og stripet håret til Ferdinand (han fikk ikke så mange striper da), Amalie og Helle.Og snart så henger disse vakre barna som posters i en frisørsalong i Suldrup:-)

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits