En merkelig jul

Denne julen har vært nokså rar. Ikke mye juleglede når det kun blåser, regner og er storm ute. Og varmegrader. Og verken på godt eller ondt har jeg null matlyst.

Vi var veldig heldige oppi vår uheldige jul med omgangssyke. Vi feiret jul lille julaften. Da var alle friske bortsett fra Fedinand. Han ble syk natt til lelle julaften. Dermed smittet han alle sammen. Vi var en haug med mennesker stort og smått hjemme hos oss på ribbe og pinnekjøtt. Veldig hyggelig. Julaften skulle vi til min mor, men da vi skulle dra ble jeg syk. Med både mycoplasma og omgangssyken hadde jeg løpestreng mellom badet og soverommet hele julaften. Ferdinand og Peri dro på middag. Utover kvelden ble jeg dehydrert og trodde faktisk jeg skulle dø. Det var helt forferdelig å ikke klare å ta til seg vann en gang. Heldigvis etter noen skjeer med vann innimellom gikk natten og formen var mye bedre 1. dagen. Da begynte resten av familien...

Romjulen har vært rolig. Vi har pleiet oss selv. Den fineste dagen var da Amalie og jeg kunne svippe innom badeland og bruke noen timer der. Det var virkelig balsam for sjelen. Deretter hadde vi spillekveld, kun oss tre.

Hadde også en fantastisk kveld med naboe og venner på raclett i går. Nå ser jeg frem til nyttårsaften som forhåpentligvis blir helt virusfri.

Ha en forsatt fin romjul og godt nytt år!

Julebildene er ikke lagt inn enda, men her er noen høstbilder av Ferdinand.

Det er nesten det samme om man har med høstbilder eller julebilder. Eneste forskjellen er at løvet er borte nå.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits