Hvordan skaffe seg energi i julestriden

Nå er vi inne i en meget stressende periode for mange. Da kan det være greit med litt ekstra energi. Her er et lite tips som jeg bruker å gjøre ett par ganger i uken. Jeg tar det på karatetreningen, slik at jeg får maksimalt ut av treningen og at dagene som følger skal bli så gode som mulig. Denne teknikken kan gjøres hvor som helst. Du trenger ikke lenger et par minutter.

Sett deg ned på golvet eller en stol. Ha bena godt plantet på golvet. Hvis du sitter på golvet, så sett deg gjerne i meditasjonsstilling. Det viktigste er at du slapper av. Helst ikke kryss ben og/eller armer. Lukk øynene. Rett indre fokuset og bevisstheten din mot jorden. Pust dypt og langsomt. For hvert åndedrag du drar innover trekker du energi ut av jorden og oppover leggene. Når du puster ut holder du på den energien du har i leggene. Ved neste åndedrag drar du energi oppover og gjennom dine shakraer. Alle 7. La de fylles og åpnes. Helt til energien har nådd toppen av hodet. Du vil da kjenne en kraftig energi som fyller hodet ditt så mye at du blir varm i topplokket og gjerne litt svimmel. Det er bra. Da kan du åpne øynene og ta fatt i dine arbeidsoppgaver. (Hvis du lurer på hva shakraer er, så er det bare å søke på det på nett eller spørre. Man trenger faktisk bare å dra energien gjennom hele kroppen med bevisstheten.)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits