En super husmorhelg i storbyen

Fredag pakket jeg kofferten, sa farvel til familien og tok TimeEkspressen til tigerstaden. Fantastisk å kunne ha dette tilbudet med buss som går rett utenfor døren og ta deg med til sentrum av byen. Jeg trenger ikke bytte buss eller noe. Satt på bussen og leste i Jo Nesbø sin «Snømannen». Kjekt å lese den før Martin Scorsese lager film utav boken. 10.30 satte jeg meg på bussen. Resten av girlsa skulle ta 16.00 bussen.

Jeg sjekket inn på en suite midt på Karl Johan. Fin utsikt fra tredje etg og ned på skøytebanen og julemarkedet på Nationalteateret. Jeg stakk ut og handlet litt, satte meg på Et glass og bestilte meg et gladd vin og natchos. Leste videre i boken. Tuslet opp på rommet og leste videre der og slappet av.

Jentene kom kl. 18.00. Vi dro og spiste på Fridays og videre på Aker Brygge. Hadde det veldig gøy.

Lørdag hadde vi sushi og champagnelønsj på rommet. Senere spiste vi Jajas i Industrigata. For en opplevelse. Beste spisestedet jeg har vært på på evigheter. Her hadde de laget det som om vi skulle befinne oss ute i Thailand. Helt utrolig bra. Anbefales på det sterkeste. Jaja, hvis du liker litt sterk Thaimat da;-) Men bestill i gor tid. Her er det fullt hver helg.

En perfekt helg. Det hadde dessverre ikke min mann og min sønn. Ferdinand var syk. Han fikk en jeksel og en hjørnetann i helgen. Lå med feber og forkjølelse. Helt tett i pappen er han. Så det blir en barnehagefri uke. Heldigvis har vi en mormor som er snill og passer gutten vår innimellom når han er syk.

Ha en feber- og forkjølelsesfri uke!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits