Jeg valgte riktig - jeg valgte kjærligheten

I hele min oppvekst har jeg sett mennesker som streber etter å nå lykke gjennom penger. Men er de så lykkelige? Jeg har opplevd fjernt og nært med store drømmer. De drømmer om båt, og når de har kjøpt seg en båt - drømmer de om en større og raskere båt. Slik er veldig mange mennesker satt sammen. De snakker om at de hadde vært lykkeligere med mer lønn, større hus, og gjerne en bil til.

Jeg har spist middag og drukket vin med en meget rik herremann. Han snakket kun om barna sine og sin egen egoistiske hverdag som vellykket businessmann. Han kunne aldri gitt meg lykke.

Jeg har spist middag og drukket vin sammen med en ung nyriking. Han ble full og sløste om seg med penger. Han kunne heller aldri gitt meg trygghet og lykke.

Min mann og jeg traff hverandre på nettet for 7 år siden (om to dager). Han var ærlig og morsom og ikke minst utrolig kjekk i mine øyne. Han kom kjørende 46 mil en onsdag kveld etter å ha slitt seg gjennom mange overtidstimer for å kunne ta seg fri til å besøke meg. Ingen annen mann har gjort noe mer romantisk for meg før. Mannen min hadde ikke mange penger, men min mann var rik på kjærlighet. Han kom til meg med hjertet sitt, han ga meg alt. Vi flyttet sammen og giftet oss. For meg er dette min drømmemann, som jeg fortsatt er lykkelig med. Ja, og kanskje enda lykkeligere etter disse år. Han er min støttespiller på godt og vondt. Han er ærligheten og den som får meg til å tenke meg om to ganger.

Jeg har ei datter på 13 år som var 6 år da mannen min og jeg møttes. Han tok henne til seg som sin egen. Vi fikk en gutt i fjor. Jeg føler at jeg har alt jeg kan drømme om. Pent hus med sjel, et trygt og godt hjem for oss alle.

Jeg har spist flotte middager med toppklassen og naboklassen. Jeg velger fortsatt naboklassen den dag i dag. Lykke for meg er å kunne sitte på verandaen en varm sommerdag sammen med min nabo og kakle om løst og fast med et vinglass i hånden. Der kan vi bli sittende til de sene nattetimer. Dagen etter sitter latteren løst og gårdsdagens kakling løste verdens problemer kun få timer tilbake, mens i dag er alt normalt igjen.

Lykke for meg er å se barna mine vokse trygt opp med gode venner og mye latter og kjærlighet.

Lykke er for meg å kunne gi min mann levende musikk på hans bursdag. Heller det enn en død klokke. Jeg vil  sitte på gamlehjemmet å mimre om våre opplevelser sammen. Klokken ville nok ha røket eller stoppet lenge før gamlehjemmet.

Misunnelse og sjalusi finnes ikke i min verden. Det er ingen jeg ville byttet mitt liv bort med. Jeg har valgt kjærligheten. Jeg har valgt livet. Jeg har alt.  Så hvis livet skulle stoppet her kan jeg stolt si at jeg har levd.

Så hvis du lukker øynene og tar et dypt åndedrag..... kjenn etter.... føles det godt så er du vel lykkelig da, men kjennes det vondt, så er det kanskje på tide å gjøre noe med ditt liv. Kanskje veien du har valgt ikke er den riktige. Det er aldri for sent å snu. Og det er kun du som kan velge den riktige veien for deg å gå.

Så karpe diem. Ikke glem at du lever fordi du er. Og hver dag er du.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits