Fotoshoot av luer

Jeg får ikke tid til så mye blogging for tiden. Men her kommer litt samlet fra denne uken.

Først vil jeg skamrose konserten jeg var på forrige lørdag. Sivert Høyem på Total i Tønsberg. Det var så utrolig bra lyd. Tar rett og slett av meg hatten for det Christoffer Rød gjør. Her er ingenting lagt til tilfeldighetene. Det var nok årets beste konsertopplevelse. Sivert sang rett inn i mitt hjerte. Aldri har jeg hørt han med bedre stemme enn denne gangen. Jeg må takke Sissel fra Sandvika for billettene min mann og jeg fikk.

Søndag hadde jeg masse mennesker i hagen. Da tok vi fotoshoot av luer som Doite skal bruke i en annonse nærmere jul. Her er en liten smaksprøve på bildene:

HelleLin

CecilieMartinMartine

MonicaNils PetterPeriFillipThereseTor-Odd

 

I helgen skal flere bilder tas. I alt er det 25 modeller som skal tas. Takk til alle de sporty menneskene som har stilt opp til dette. Dere var kjempeflinke.

Ellers har det vært en meget hektisk uke på jobb. I dag har jeg fri og kan dra hjem for litt husvasking. Ahhh... ikke akkurat det jeg har mest lyst til akkurat nå... Nå var det kos å blogge litt igjen med en kokosbolle i handa:-) Ikke lenge til jul nå... Lue er forresten en hyggelig julegave.

Litt om luen:

Luen ble først brukt av antikkens grekere i Frygia i Lilleasia. Lue har senere blitt brukt av sjøfolk fra Napoli og fra og med den franske revolusjonen på 1790-tallet som symbol for selvstendighet og frihet i mange land. 
Hensikten med luen er først og fremst å holde på varmen. Blir man kald på hodet og bena er det vanskelig å få varmen igjen. Nå er det også «in» å bruke lue.
 

Lue/caps regle:

1.     Man får ikke ha på lue/caps i klasserommet.
2.     Ta av deg luen/capsen når du setter deg ved middagsbordet.
3.     Ikke bytt eller bruk andres luer/caps i fare for å få lus.

 

Ha en fin luedag!

2 kommentarer

Helle

11.nov.2011 kl.16:05

Haha, kjempefint bilde av meg..

Gro-Bente Bjune

17.nov.2011 kl.12:27

Ja, du var så fiiin så, Helle:-)

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits