Søndagsturen...

Har visst helt glemt å skrive at vi var på søndagstur ut i helgen. Den 7´ende på rad. Dvs vi dro til Trollsvann, Irene og døtrene og jeg med Amalie, på lørdag og overnattet i turisthytta der til søndag. Det var nydelig vær begge dagene. Jentene storkoste seg. Irene og jeg satt lenge rundt bålet og så hvor vakkert landskapet var både mens det var lyst og da det ble mørkt. På kvelden var det så fint måneskinn som lyste opp bak trærne. Ja, det var trolskt ved Trollsvann.

Jeg våknet neste morgen kl. 8.30 av at jeg frøs inni soveposen. Så da var det å stå tidlig opp og komme seg ut å hente drikke og ved. Fyre i peisen og drikke godt med vann og legge seg igjen.

Jeg fikk meg en liten overraskelse da jeg skulle hente vann i kurven. Der satt en liten mus og gnagde på hamburgerbrødene. Jeg satte i et hyl som ingen andre en musa og jeg hørte. Et nytt hyl kom det fra meg da jeg skulle jage ut musa. eg trodde den kom seg ut... men da det som lå i bagen til Ferdinand, som lå i bilen, var musespist mandag, skjønte jeg at vi måtte ha bringt musa med hjem i bilen. Huff!

Det var en deilig tur, og jentene vil snart opp igjen og lage skrekkkomedie... men jeg lå syk i to dager etterpå. Selv parkdressen min klarte ikke å holde kulda ute. Så vi får se om vi ikke venter til våren med å dra tilbake på overnatting.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits