1. plass av minneverdige jobber


Den plassen går til mitt intervju med Henning Solberg. Har aldri opplevd en mer sympatisk, raus og jovial type som Henning. Først fikk vi et intervju med han på verandaen.

Deretter fikk vi kjøre litt omkapp med firhulingene hans.Her er Henning og hans ATV. Ved siden av til høyre står min tidligere doning av en bil. Renault Clio.

Henning var sponset av Diplom is, så seff hadde han egen isboks på låven.

Henning og hans testbil.Jeg og Hennings testbil.Og gjett hva!!!.... Joda, her kommer Henning og jeg!

Tenk!!! Jeg fikk sitte på med han midt i skogen i Spydeberg. Herregud ordføreren først, deretter kona, og så vard et vel meg da.

Lensmannen sperret veien for oss. Dette var mitt største dag.Dette gikk unna. Da jeg skulle kjøre hjem klarte jeg nesten ikke å lande. Fotografaen, Preben Aspelund og jeg hadde en toppers dag på jobb. Denne arbeidsdagen står øverst på min topp 10 liste av mest spennende, minneverdige og beste dager på jobb.

Én kommentar

Gro-Bente Bjune

19.okt.2011 kl.13:03

Sorry! Ble noen skrivefeil her. Sånn går det når alt skal gå så fort... Beklager det. Ellers god lesing!

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits