2. plassen av mest minneverdige jobber...

I 2006 arrangerte Stiftelsen Røde Tornekrone en veldedighetsfest for barn av vanskeligstilte på Husøy. Her var jeg prosjekt leder. Min jobb var å samle artister og publikum, mat, kaker og litt ting som kunne selges, både på auksjon og i boder.Resultat ble ca 40.000,-. Vi samarbeidet med Tønsberg kommune slik at vi kunne sende barn av vanskeligstilte på aktiv sommer, slik at 40 barn fikk dra på tur gratis 2 uker den sommeren. Året etter klarte vi å få 30 barn på tur. Etter det har kommunen betalt for disse barna som kanskje aldri er på ferie om sommeren.

Jeg skulle ønske folk i vårt hjemland kunne åpnet øynene og se «våre» barn litt mer. Vi sender mye penger utenlands for å hjelpe. Men husk: Det er mange barn her i landet som også lider. Jeg er utrolig stolt over det vi i Stiftelsen Røde Tornekrone, med Frank Pedersen som leder, har gjort for barn i Tønsberg.

Det handler om å se og høre. Stol alltid på din magefølelse og gjør det du tror er riktig. Det trenger ikke dreie seg om penger - kanskje noen ganger en brødskive eller litt tid:-)

Ha en nydelig helg. Ses og høres til mandag:-)

 

Én kommentar

Vanja

06.okt.2011 kl.12:10

Så fin blogg du har :)

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits