3. plassen av minneverdige oppdrag

Lasse Gustavson på turné i Norge har vært meget spennende og gøy å jobbe med. Det er definitivt en soleklar 3. plass. Da Publicom skulle ut med brosjyrer av Lasse Gustavson snekret jeg disse sammen. Først en prøve i Oseberg kulturhus, deretter heler Norges langstrakte land. Da husker jeg Kjetil sa til meg at han håpet Lasse ville selge stort. Vil ikke nevne sum osv her. Men beløpet han endte med var tredoblet da turneen var over. Jeg fikk meg denne macen jeg fortsatt sitter på, og jobbet videre med Lasse-seminarene og Lasse-boken som kom ut i 2004. «Gjennom ilden». Det ble den nestmest solgte boken det året. Det var kun Davinci-koden som solgte mer. Men Gjennom ilden kom ut sent på året, og lå under mange juletrær den julen i 2004. 46 000 bøker ble solgt.Omslagsfotoet har Tina Trondsgård tatt.

Da jeg hørte Lasses første foredrag satt jeg i to uker etterpå og tenkte nøye på hva han hadde sagt på foredraget. Han snakket om «ditt liv - din mulighet». Jeg pakket sammen sakene mine og tok farvel med Nøtterøy og nære venner. Flyttet ikke så langt. Kun til nabobyen, Sandefjord:-) Startet der et helt nytt liv med å finne ut av hva og hvem jeg var. Det var en prosess som varte i 3,5 år. Deretter fant jeg mannen i mitt liv. Flyttet tilbake til Nøtterøy som en hel person. Noen ganger trenger man et avbrekk i livet til å tenke gjennom livet og sine muligheter. Jeg har mye å takke Lasse Gustavson for der. Foredragene hans får en virkelig til å tenke.

5 kommentarer

Martine Kristine

05.okt.2011 kl.12:14

Bare innom for å ønske deg en fin Onsdag,og håper du får en fin dag videre :)

Helen Ninja'n

05.okt.2011 kl.12:16

Fin blogg :)

det du skriver om er kjempe intereasant , og får fok til å ville lese det :)

May-Teresa

05.okt.2011 kl.12:16

så fin blogg du har! :-)

helenekroosby

05.okt.2011 kl.12:25

søtaa! elsker bloggen fast leser av den :)

kommenter gjerne tilbake!!

Gro-Bente Bjune

05.okt.2011 kl.14:36

Neimen, så hyggelig. Tusen takk for positive tilbakemeldinger. Betyr masse for meg:-). Trodde kanskje ikke dette var av interesse, men godt med tilbakemeldinger, så ser man det.

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

40, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits