Lano-ungenI går la jeg vesle Ferdinand Folke inn på Lano-ungen. Men fytti katta så mange barn som er lagt inn. Det er ei som har over 9000 stemmer. Så hvis det er slik at den med flest stemmer vinner så har vi ingen sjanse her:-)

Forslag til konkurransen er at det burde være tre finalister fra hvert fylke som går videre i fylkesfinale... men kanskje de har det allerede:-) Det lønner seg tydeligvis å være tidlig ute med å legge inn bilder også da det nå er veldig kort frist igjen.

Det er veldig mange kule bilder. Absolutt verd å ta en titt på disse nydelige barna. Gå inn på www.lano.no og stem på favoritten bildet deres:-)

Én kommentar

FrydogSans

22.jun.2011 kl.09:41

Ååå.. Er så mange nydelig barn og bilder inne på der. Men ja, burde vært slik du sier. Hvis ikke kan det jo bli umulig. Blir jo rett og slett flaks hvem som vinner :p

Skriv en ny kommentar

sveitserhussjarme

sveitserhussjarme

39, Nøtterøy

Velkommen til min kreative hverdag. Her kommer jeg til å legge ut om mitt hverdagsliv på Nøtterøy, noen enkle hobbytips, innkjøpskupp for dagen, fototips, interiør inspirasjon, nyheter om Tønsbergmessen (siden jeg er markedsleder der) osv.

Kategorier

Arkiv

hits